ERENKÖY UNİTED & ÖRNEK CİTY

ERENKÖY UNİTED & ÖRNEK CİTY

ERENKÖY UNİTED 6-6 ÖRNEK CİTY
Maç Kadrosu
DENİZ ONUR ORCAN RAMAZAN TAMER
KAAN MEMİŞ YAZICI BATU KOCAKURT
AYBERK SARI ERSİN DEMİREL
DEMİR BAŞTANOĞLU ÖMER ERİKÇİ
BORA DENİZ YUNUS AKYÜZ
BORA AĞSARAN MURAT YAYLA
BERKAN DÜŞMEZ MESUT KARADAŞ
Maçın İçinden
BERKAN DÜŞMEZ (Gol) 3'
10' (Gol) MESUT KARADAŞ
17' (Gol) MURAT YAYLA
20' (Gol) MESUT KARADAŞ
BERKAN DÜŞMEZ (Gol) 22'
25' (Sarı Kart) MESUT KARADAŞ
31' (Sarı Kart) ERSİN DEMİREL
32' (Gol) MURAT YAYLA
DEMİR BAŞTANOĞLU (Gol) 34'
37' (Gol) MURAT YAYLA
BORA AĞSARAN (Sarı Kart) 41'
BERKAN DÜŞMEZ (Sarı Kart) 45'
51' (Sarı Kart) ERSİN DEMİREL
51' (Kırmızı Kart) ERSİN DEMİREL
BERKAN DÜŞMEZ (Gol) 52'
BERKAN DÜŞMEZ (Gol) 58'
DEMİR BAŞTANOĞLU (Gol) 65'
66' (Gol) MURAT YAYLA

ERENKÖY UNİTED & ÖRNEK CİTY Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 Sezonu 13.hafta mücadelesi ERENKÖY UNİTED & ÖRNEK CİTY arasında oynandı. Maçın hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadele iki takım içinde harika başladı. iki takımında hücum silahları birbirinden yetenekli ve kalecileri ise fantastikti. Ama henüz 3.dakikada BERKAN DÜŞMEZ'in golü ile öne geçen taraf ERENKÖY UNİTED oldu. Bu dakikadan sonra, MESUT KARADAŞ ve MURAT YAYLA ile birlikte ERENKÖY UNİTED kalesini albuka altına alan yenilenmiş ÖRNEK CİTY takımı, aradığı golleri de, yine MESUT KARADAŞ ve MURAT YAYLA ile buldu. 10, 17 ve 20. dakikalarda gelen goller ile, skor bir anda 1-3 oldu. İlk yarı bitmeden önce BERKAN DÜŞMEZ bir kez daha topu ağlar ile buluşturup, takımını kabustan uyandırdı ve takımını soyunma odasına 2-3'lük umut verici skor ile götürmeyi başardı. 

İkinci yarıda ise MURAT YAYLA bir kez daha sahneye çıkarak, takımını rahatlatan golü ERENKÖY UNİTED ağlarına gönderdi. Fakat kaleci DENİZ ONUR ORCAN, yediği 4 gole rağmen, kahramanca mücadele etti. Kalesini bir cengaver gibi savundu. Kritik yerlerden şutlar çıkarttı. KAAN MEMİŞ YAZICI'da bu maçta kendini aştı ve harika savunma bloğu oluşturdu. Ama ÖRNEK CİTY takımında, hücum gücü yüksek oyuncu sayısı fazla olunca, kalelerinde çok fazla pozisyon gördüler. ERSİN DEMİREL ise 31.dakikada ilk sarı kartını gördü. KLASS LİG'in klass oyuncusu DEMİR BAŞTANOĞLU, 34.dakikada sahneye çıkarak skoru 3-4'e getirdi ve takımını umutlandırdı. MURAT YAYLA ise tekrar sahneye çıkarak attığı harika gol ile durumu 3-5'e getirip, takımı rahatlattı. Bu dakikadan sonra iki tarafta kale direklerini döverken, kaleci RAMAZAN TAMER'in muhteşem performansına tanıklık ediyorlardı. BATU KOCAKURT ve ERSİN DEMİREL ne kadar mücadele etseler de, DEMİR BAŞTANOĞLU, oynadığı futbol ile herkesi baştan çıkartıyordu. Ama iki takımda maçın sonlarına kadar gol ile buluşamadı. Bunda kalecilerin payı çok büyüktü. 51.dakikada ERSİN DEMİREL gördüğü ikinci sarı kart ile birlikte kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilince ERENKÖY UNİTED vites arttırdı. BERKAN DÜŞMEZ harika frikik golü ile ayakta alkışlandı. 58.dakikada attığı gol ile de 5-5'lik skoru yakalayarak, takımını maça ortak etti. Maç bu skor ile bitecek derken, yıldız futbolcu DEMİR BAŞTANOĞLU son dakika golü ile 3-5'lik mağlubiyetten 6-5'lik galibiyetin kapısını araladı. ERENKÖY UNİTED henüz gol sevinci bitmemişken, 30 saniye içerisinde MURAT YAYLA'nın ayağından yediği gol ile 6-6'lık berberliğe razı oldu.

İki takımda fantastik bir mücadele sergilerken, seyircilerden tam not aldılar. 6-6'lık skor iki tarafı da üzmezken, iki takımda aynı seviyede futbol oynayarak 1'er puan ile eve döndüler. Bu futbollarını devam ettirirler ise, zirve yolunda karşılarında engel kalmayacaktır. Önemli olan, takım oyunu, sistem ve ahlaklı sporcu kimliğidir.

Üst