LİBİDOSPOR & MİSYONER FC

LİBİDOSPOR & MİSYONER FC

LİBİDOSPOR 11-3 MİSYONER FC
Maç Kadrosu
SARP DEVRİMCİ İNANÇ GÖKÇE
EREN YILMAZ ÖMER POYRAZ TOKATLI
TUNA TÜFEKÇİOĞLU BARIŞ KULÇAK
ARDA ERİM KARAMAN MERT GÜRARDA
BARAN GÖKTAŞ TALHA CENGİZ HAN
AYKUT MERT EREN TANER MİRAÇ MİMOĞLU
EREN ALPAN BERAT NALÇACI
Maçın İçinden
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 10'
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 24'
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 29'
30' (Gol) TANER MİRAÇ MİMOĞLU
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 31'
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 32'
ARDA ERİM KARAMAN (Gol) 57'
EREN YILMAZ (Gol) 58'
EREN ALPAN (Gol) 59'
AYKUT MERT EREN (Gol) 63'
64' (Gol) TANER MİRAÇ MİMOĞLU
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 66'
67' (Gol) TANER MİRAÇ MİMOĞLU
SARP DEVRİMCİ (Gol) 71'

LİBİDOSPOR & MİSYONER FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 13.hafta mücadelesinde LİBİDOSPOR & MİSYONER FC karşı karşıya geldi. BARAN GÖKTAŞ önderliğindeki LİBİDOSPOR zirveye ilerlemeye devam etmek isterken, ÖMER POYRAZ TOKATLI idaresindeki MİSYONER FC ise yukarıdaki 5'liden kopmamak için mücadelesini devam ettiriyor. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadelede, ilk 10 dakika iki takım birbirine savaş açmışcasına saldırdı. Oyun bir an olsun durmadı. Ve sahneye KLASS LİG'in fantastik golcüsü TUNA TÜFEKÇİOĞLU çıktı. 2.lig, 3. lig ve BAL liginde harikalar yaratan profosyonel kaleci İNANÇ GÖKÇE'yi avladı ve maçın en güzel gollerinden birine imza attı. Zaten, TUNA TÜFEKÇİOĞLU'nun normal bir golü olmadı. Her daim fantastik ve jeneriklik gollerin adamı olmayı başardı. Ardından 25.dakikaya kadar maçta gol sesi çıkmadı. Çünkü; iki takımda rakip kaleleri şut bombardımanına tuttu, fakat iki kalede de muhteşem kaleciler vardı. SARP DEVRİMCİ yine kalede DEVRİM yapmaya karar vermiş gibiydi. İNANÇ GÖKÇE ise, takımını ayakta tutabilmek için yine büyük bir mücadele örneği sergiliyordu. Ama ne olduysa, birden rüzgar ters döndü ve BARAN GÖKTAŞ show başladı. Resmen GÖKTAŞ'ı gibi sahaya düştü. 24, 29, 31 ve 32.dakikalarda attığı birbirinden güzel goller ile takımını şaha kaldırdı. Bu gollere bir tek TANER MİRAÇ MİMOĞLU karizmasına yakışır bir gol ile cevap verdi ve 35 dakikalık ilk yarının skorunu belirledi. İki takımda soyunma odasına 5-1'lik skor ile gitti.

İkinci yarıda her şey değişti. İNANÇ GÖKÇE takım ile motivasyon konuşmasını yaptıktan sonra MİSYONER FC takımı canlandı. BERAT NALÇACI iyi futboluna rağmen, kondisyon eksikliği sebebi ile istediklerini sahaya yansıtamıyordu. Ama BARIŞ KULÇAK defans bloğunda harikalar yaratıyordu. Aynı zamanda sağ bek pozisyonunu da iyi tamamlıyordu. ÖMER POYRAZ TOKATLI gün geçtikçe daha iyi olduğunu, LİBİDOSPOR karşısında gösterdi. Ama LİBİDOSPOR duracak gibi değildi. 35.dakikadan 57.dakikaya kadar İNANÇ GÖKÇE'nin koruduğu kaleye insanlık dışı şutlar ile resmen 3.dünya savaşı açtılar. Ama İNANÇ GÖKÇE banamısın demedi. Rakip takimın da taktirini kazandı ama bir yandan da rakibin direncini kıramya çalıştı. Bu 22 dakikalık sürede, kalesine gelen 17 tane muhteşem şutu ağızları açık bırakacak şekilde kurtardı. Ama kalecilik de bir yere kadar. Çünkü; siz takım olarak toparlanamazsanız, kalecide bir yere kadar kurtarabilir sizi. Nitekim de öyle oldu. 57.dakikada ARDA ERİM KARAMAN, 58.dakikada EREN YILMAZ ve 59.dakikada EREN ALPAN ile peşpeşe 3 gol bulan LİBİDOSPOR, resmen şeyTAN'ın bacağını kırdı ve golleri sıralamaya başladı. Burada İNANÇ GÖKÇE'nin yapabileceği hiç bir şey kalmamıştı. MERT GÜRARDA bu akşam gününde değildi. Bu sebep ile onun kanadından çok geldiler. TALHA CENGİZ HAN maçta elinden geleni yaptı ama maç eksikliği kendisini gösteriyordu. 

63.dakikada AYKUT MERT EREN'in golüne, 64.dakikada TANER MİRAÇ MİMOĞLU cevap verdi. 66.dakikada TUNA TÜFKÇİOĞLU'nun golüne, 67.dakikada yine TANER MİRAÇ MİMOĞLU cevap verdi. Fakat MİSYONER FC takımında başka skor üreten olmayınca, LİBİDOSPOR gollerine devam etti. Maçın 70+1.dakikasında, harika bir maç çıkaran kaleci SARP DEVRİMCİ, mevkidaşını avlayarak, hem skoru 11-3'e getirdi. Hemde attığı gol ile maçın bitiş düdüğünün çalmasını sağladı. Futbol dolu gecenin sonunda, iki takım birbirlerini ve özellikle de 36 net pozisyonu kurtararak tarihe geçen kaleci İNANÇ GÖKÇE'yi tebrik ederek sahadan ayrıldılar.

Üst