ATAŞEHİR İDMAN YURDU  & DOSTLAR MECLİSİ

ATAŞEHİR İDMAN YURDU & DOSTLAR MECLİSİ

ATAŞEHİR İDMAN YURDU 12-3 DOSTLAR MECLİSİ
Maç Kadrosu
EFE ALİ DEMİRKAYA YUNUS EMRE AL
CAN EFE PEHLİVAN MEHMET ALİ AKYOL
CAN GEYLAN YİĞİT CAN ÇEVİK
MURAT YILMAZ ÖMER FARUK CEYLAN
YUNUS EMRE DEMİRKAYA EFE ERDEM TOPALOĞLU
LUCA MİSSİCH ORKUN ÖZKANCA
HÜSEYİN FURKAN DEMİRKAYA MEHMET ALİ KÜÇÜKARIKAN
Maçın İçinden
HÜSEYİN FURKAN DEMİRKAYA (Gol) 4'
HÜSEYİN FURKAN DEMİRKAYA (Gol) 8'
HÜSEYİN FURKAN DEMİRKAYA (Gol) 10'
HÜSEYİN FURKAN DEMİRKAYA (Gol) 12'
14' (Gol) ÖMER FARUK CEYLAN
LUCA MİSSİCH (Gol) 15'
LUCA MİSSİCH (Gol) 18'
19' (Gol) ORKUN ÖZKANCA
HÜSEYİN FURKAN DEMİRKAYA (Gol) 21'
HÜSEYİN FURKAN DEMİRKAYA (Gol) 24'
CAN GEYLAN (Gol) 30'
32' (Sarı Kart) MEHMET ALİ KÜÇÜKARIKAN
HÜSEYİN FURKAN DEMİRKAYA (Gol) 33'
MURAT YILMAZ (Gol) 43'
LUCA MİSSİCH (Gol) 48'
50' (Gol) ORKUN ÖZKANCA

ATAŞEHİR İDMAN YURDU & DOSTLAR MECLİSİ Maç Öyküsü

KLASS LİG 14.hafta açılış mücadelesinde, ATAŞEHİR İDMAN YURDU & DOSTLAR MECLİSİ karşı karşıya geldi. Maçın hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadelede, teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu iki takımın mücadelesinde, yıllardır bir arada oynamanın verdiği güven ile sahada olan ATAŞEHİR İDMAN YURDU bir adım önde görünürken, geleceği parlak ve yıldız adayı konumundaki DOSTLAR MECLİSİ ise henüz bu sezon sistemini yeni yeni oturtmaya çalışıyor. Maçın ilk dakikalarından itibaren iki takımda baskılı oynamaya başladı. Ama bulduğu pozisyonları gole çeviren taraf ATAŞEHİR İDMAN YURDU oldu. 4, 8, 10 ve 12. HÜSEYİN FURKAN DEMİRKAYA'NIN golleri ile maç bir anda 4-0 oldu. Bu dakikadan itibaren iki takımda hiç durmadan atak halinde oynadı. Kaptan ÖMER FARUK CEYLAN takımını umutlandıran golü atsa da, LUCA MİSSİCH ve HASAN HÜSEYİN DEMİRKAYA'nın golleri ile fark bir anda açıldı, ORKUN ÖZKANCA'nın golü umut olsa da, maçın ilk yarısı 9-2'lik skor ile bitti. Bu skor KLASS LİG tarihinin, ilk yarılardaki en gollü skoru oldu.

İkinci yarıda iki tarafta birbirine üstünlük kurmakta çok zorluk çekti. Özellikle HÜSEYİN FURKAN DEMİRKAYA'nın kaçırdığı goller saç baş yoldururken, ATAŞEHİR İDMAN YURDU takımında ayakta kalan oyuncuların başında LUCA MİSSİCH geliyordu. Kimse ona ayak uyduramayınca, ikinci yarıda kaçan gollerin sayısı şaşırtıcı derecede fazla oldu. DOSTLAR MECLİSİ takımında kaptan ÖMER FARUK CEYLAN her maç olduğu gibi iyi niyetli mücadelesi ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da, ona ayak uydurabilecek kimse olmayınca, DOSTLAR MECLİSİ takımı müsabakadaki farkı kapatamadı. Lige giriş yaptığı günden bugüne kadar her maçın ilk yarısında harika mücadele sergileyip ikinci yarıda dağılırken,  14.hafta mücadelesinde ilk yarı çözüldüler. Ama ikinci yarı yine kendilerini buldular. Fakat toparlanmak için çok geç kalınca, skor olarak maça ortak olamadılar. Bu yüzden sahadan 12-3'lük mağlubiyet ile ayrılıp, haftayı puansız kapattılar. Oysa ki, ORKUN ÖZKANCA attığı goller ile takımına hayat vermeye çalışsa da, şu aralar bitkisel hayatta olan takımına ilaç olamamanın üzüntüsünü yaşadı. Fakat takımda en çok yıkılan isim ise, hiç kuşkusuz kaptan ÖMER FARUK CEYLAN oldu. Çünkü; takımının ilk puan ve puanlarına kavuşabilmesi için her maçta elinden gelenin fazlasını sahaya yansıtıyor. 

Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın son düdüğü çaldığında, ATAŞEHİR İDMAN YURDU galibiyet ile başladığı lig'de yüne 3 puanın sahibi olmayı başardı. Kaptan YUNUS EMRE DEMİRKAYA, önümüzde zorlu bir fikstür var. Bu sebep ile maç maç ilerliyoruz ve her maçı kazanma arzusu ile oynuyoruz, dedi. 12-3'lük galbiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini, ama artık bu maçın geride kaldığını, hafta arasında oynayacakları maça odaklanmak zorunda olduklarını da belirtti.


Üst