DOSTLAR MECLİSİ & SINAVLI FC

DOSTLAR MECLİSİ & SINAVLI FC

DOSTLAR MECLİSİ 1-8 SINAVLI FC
Maç Kadrosu
ÖMER FARUK CEYLAN DOĞUKAN ERGÜL
EREN İKİZOĞLU BERAT TUNA OKUMUŞ
YİĞİT CAN ÇEVİK FURKAN ÖZAYDIN
UFUK YİĞİT ÖZCAN UTKU AYAZ AKÇA
EFE ERDEM TOPALOĞLU MUSTAFA EREN YILDIZ
BERAT RIZA ÇİFTÇİ UMUT EFE OK
ORKUN ÖZKANCA KUZEY EFE TOSUN
MEHMET ALİ KÜÇÜKARIKAN YİĞİT ÖZDEMİR
Maçın İçinden
3' (Gol) UMUT EFE OK
25' (Sarı Kart) FURKAN ÖZAYDIN
26' (Gol) UMUT EFE OK
32' (Sarı Kart) DOĞUKAN ERGÜL
ORKUN ÖZKANCA (Gol) 34'
MEHMET ALİ KÜÇÜKARIKAN (Sarı Kart) 35'
40' (Gol) UMUT EFE OK
40' (Sarı Kart) KUZEY EFE TOSUN
44' (Gol) UTKU AYAZ AKÇA
45' (Gol) KUZEY EFE TOSUN
ÖMER FARUK CEYLAN (Sarı Kart) 47'
EREN İKİZOĞLU (Sarı Kart) 48'
YİĞİT CAN ÇEVİK (Sarı Kart) 48'
UFUK YİĞİT ÖZCAN (Sarı Kart) 48'
EFE ERDEM TOPALOĞLU (Sarı Kart) 48'
BERAT RIZA ÇİFTÇİ (Sarı Kart) 48'
ORKUN ÖZKANCA (Sarı Kart) 48'
49' (Gol) DOĞUKAN ERGÜL
49' (Sarı Kart) UTKU AYAZ AKÇA
49' (Sarı Kart) UMUT EFE OK
50' (Gol) FURKAN ÖZAYDIN
EREN İKİZOĞLU (Sarı Kart) 50'
EREN İKİZOĞLU (Kırmızı Kart) 50'
ÖMER FARUK CEYLAN (Sarı Kart) 51'
ÖMER FARUK CEYLAN (Kırmızı Kart) 51'
MEHMET ALİ KÜÇÜKARIKAN (Sarı Kart) 51'
MEHMET ALİ KÜÇÜKARIKAN (Kırmızı Kart) 51'
51' (Sarı Kart) FURKAN ÖZAYDIN
51' (Kırmızı Kart) FURKAN ÖZAYDIN
51' (Sarı Kart) KUZEY EFE TOSUN
51' (Kırmızı Kart) KUZEY EFE TOSUN
51' (Kırmızı Kart) YİĞİT ÖZDEMİR
52' (Sarı Kart) DOĞUKAN ERGÜL
52' (Kırmızı Kart) DOĞUKAN ERGÜL
58' (Gol) UMUT EFE OK

DOSTLAR MECLİSİ & SINAVLI FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 15.hafta mücadelesi, aksiyon dolu bir derbi maçına tanıklık etti. DOSTLAR MECLİSİ & SINAVLI FC mücadelesinde, iki takımda tam kadro sahadaki yerini alırken, maçın hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ ilk düdüğü çaldı ve mücadele başladı. Henüz 3.dakikada UMUT EFE OK'un golü ile neye uğradığını şaşıran DOSTLAR MECLİSİ takımı, oyuna ağırlığını koydu ve ilk yarının geri kalan süresinde iki takımda birbirini tarttı ve harika pozisyonların konuşulduğu bir ilk yarı izlettirdiler bize. SINAVLI FC takımında BERAT TUNA OKUMUŞ inanılmaz bir performans ile takımını ayakta tutarken, DOSTLAR MECLİSİ takımında EFE ERDEM TOPALOĞLU sahada basmadık yer bırakmadı. İlk yarısı muazzam bir futbol şölenine sahne olurken, kalecilerin kahramanlığı gözlerden kaçmadı. Ve ilk yarının son düdüğü çaldığında, tabelada 0-1'lik SINAVLI FC üstünlüğü vardı.

İkinci yarı başladığında, henüz 26.dakikada UMUT EFE OK kendisinin ve takımının 2.golünü ağlara gönderirken, ortam bu dakikadan sonra gerilmeye başladı. 34.dakikada ORKUN ÖZKANCA takımına umut veren golü atarak skoru 1-2'ye taşıdı. OMER FARUK CEYLAN kalede harikalar yaratırken, ne olduysa 40.dakikadan sonra oldu ve son 10 dakikada DOSTLAR MECLİSİ takımının sistemi çöktü, SINAVLI FC takımı akın akın gelmeye başladı. 40.dakikada UMUT EFE OK kendisinin ve takımının 3.golünü atarak skoru 1-3'e taşıdı. Bireysel ve bencil oyununa rağmen skor katkısı fazla olan UMUT EFE OK, biraz takım oyunu oynarsa futbol kariyeri de yükselişe geçecektir. Maçta tempo yükseldikçe, goller gelmeye başladı. UTKU AYAZ AKÇA 44.dakikada attığı harika bir gol ile maça damga vururken, 45.dakikada KUZEY EFE TOSUN skoru 1-5'e getirdi. Ama gol sağanağı başlamıştı bir kere. 49.dakikada DOĞUKAN ERGÜL, 50.dakikada FURKAN ÖZAYDIN ile skoru 1-7'ye getiren SINAVLI FC takımında son sözü yine kral söyledi ve 58.dakikada attığı gol ile kendisinin 4.golünü takımının 8.golünü atarak, derbi maçında takımının farklı galibiyet ile ayrılmasını sağladı. Son düdük çaldığında tabelada 1-8'lik skor vardı ve SINAVLI FC evine 3 puan ile dönüş yaptı.

Maçın en önemli konusu ise, bitime 10 dakika kala çıkan tartışmadan dolayı, her iki takımda da toplamda 14 futbolcu sarı kart, 7 futbolcu ise kırmızı kart gördü. Kırmızı kart gören futbolcuların cezaları, perşembe günü disiplin kurulu toplantısında belirlenecektir.

Üst