ALL STAR TİMSAHLAR & ALL STAR KAPLANLAR

ALL STAR TİMSAHLAR & ALL STAR KAPLANLAR

ALL STAR TİMSAHLAR & ALL STAR KAPLANLAR Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 18.ALL STAR festivali, 21 Temmuz 2024 pazar günü, 23:00'de Göztepe, Özgürlük parkı halı saha tesislerinde gerçekleşti. TİMSAHLAR TAKIMI & KAPLANLAR TAKIMI'nın karşı karşıya geldiği mücadele, harika bir atmosferde ve dolu tribünlere karşı oynandı. Maçın kadro, gol, kart ve diğer istatistikleri;

TİMSAHLAR TAKIMI:
*******************
UMUT MOLLAOĞLU:
DOĞUKAN ERGÜL:
ARDA KAYA:
ALP AKYÜREK:
ŞÜKRÜ TAŞ:
ARŞİA MEHNİ:
KEREM ÜSTER: gol dk 25
(K) BARAN GÖKTAŞ:
UTKU AYAZ AKÇA: gol dk 6, gol dk 20, gol dk 54
EREN YILMAZ: gol dk 1, gol dk 10, gol dk 15, gol dk 16

KAPLANLAR TAKIMI:
*******************
CANER AYDOS: sarı kart dk 32
SAMİ YILDIRIM:
(K) ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU:
SEZER GÜNEY:
EREN ÇALIK:
SELÇUK ÇELEBİ: sarı kart dk 15
FURKAN ÖZAYDIN: gol dk 55
KUZEY EFE TOSUN: gol dk 38, gol dk 56
EREN TAŞDEMİR:
UMUT EFE OK: gol dk 30, gol dk 50

Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadele, iki takımın da teknik kapasitesinin yüksek olduğu ve her saniyesinin aksiyon içerisinde geçtiği karşılaşma oldu. Henüz 1.dakikada TİMSAHLAR TAKIMI, kaptan BARAN GÖKTAŞ'ın zeka dolu oyunu ve EREN YILMAZ'ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren, ARŞİA MEHNİ ve BARAN GÖKTAŞ'ın orta alanda çift on numara oynamaları, KAPLANLAR TAKIMI'nı zor durumda bıraktı. SELÇUK ÇELEBİ'nin kaptığı toplar ile yaptığı çıkışlar, driplingler takımını ayakta tutsa da, final pasları isabetli olmayınca, tabiri caiz ise, eski günlerinin mum ile aratır oldu. Kaliteli kaleci CANER AYDOS'un, hiç beklenmedik şekilde peş peşe basit goller yemesi kalitesine hiç yakışmazken, ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU ilk yarıda takımına defans bloğunda yardımcı olmakta çok ağır kaldı. 6.dakikada UTKU AYAZ AKÇA ile 2-0'ı bulan TİMSAHLAR TAKIMI, yüklenmeye devam ederken, SEZER GÜNEY ve EREN ÇALIK kanat akınlarını durdurmakta güçlük çekti. 10, 15 ve 16.dakikalarda EREN YILMAZ'ın yıldızlaşarak takımını 5-0 öne geçirmesi, KAPLANLAR TAKIMI'nı moral olarak çökertti. SELÇUK ÇELEBİ bir anda silkelendi ve takımını ayağa kaldıracak bir hamle ile uyardı. ''Arkadaşlar; yenileceksek bile, muhteşem oyunumuz hatırlansın'' dedi. O dakikadan itibaren, KAPLANLAR TAKIMI'nda kıpırdama başlasa da, ilk yarı toparlanamayan takım, peş peşe kalesinde goller görmeye devam etti. Aynı zamanda SAMİ TUNA YILDIRIM'ın saha kenarında bekleyip oyuna ortak olmaması, takımına yapmış olduğu çok büyük bir kötülük gibi oldu. Aslında KAPLANLAR TAKIMI gayet iyi oynarken, pozisyon zenginliği yaşamak konusunda çok zayıf kalmaları ve kaleci UMUT MOLLAOĞLU'na takılmaları, gol yollarının tıkanmasına sebep oldu. 20.dakikada UTKU AYAZ AKÇA'nın golü ile fark iyice açılırken, ilk yarının son saniyelerinde KEREM ÜSTER'in harika oyununu gol ile süslemesi ve TİMSAHLAR TAKIMI'nı soyunma odasına 7-0 üstünlük ile götürmesi, inanılmaz bir skor oldu.

KLASS LİG ALL STAR tarihinin ile yarılarda ki en farklı skoru olarak tarihe geçen mücadelenin ikinci yarısı çok farklı başladı. KAPLANLAR TAKIMI, uzun uykudan uyanmış gibi görünüyordu. Bir taraftan UMUT EFE OK, diğer taraftan KUZEY EFE TOSUN, onları besleyen SELÇUK ÇELEBİ ile kornerlerde gol arayan ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU'nun performansları dikkat çekmeye başladı. Ve nihayetinde, güzel oyunun karşılığı skora yansımaya başladı. Geçmişte, mükemmel futbolu ile hatırlanan sSELÇUK ÇELEBİ, futbola verdiği aranın kendisine yaramadığını, maçın ilk yarısında fark etse de, teknik kalıcıdır sözü ortaya çıktı. İkinci yarıda fırtına gibi esmeye başladı. Önce UMUT EFE OK'un slalom golü ile tribünler ayağa kalktı, ardından 38.dakikada KUZEY EFE TOSUN'un harika golü ile skor bir anda 7-2 oldu. Goller peş peşe gelmeye başlayınca, CANER AYDOS'da KAPLANLAR TAKIMI kalesini gole kapattı ve inanılmaz kurtarışlara imza attı. SELÇUK ÇELEBİ'nin vites yükseltmesi ile, daha fazla topa sahip olan takım KAPLANLAR TAKIMI oldu. Asist öncesi asistler ile takımını sürekli pozisyon içerisinde tutan SELÇUK ÇELEBİ ve EREN ÇALIK'a, SEZER GÜNEY'de eşlik edince, KAPLANLAR TAKIMI şaha kalktı. TİMSAHLAR TAKIMI kaptanı BARAN GÖKTAŞ'ın muhteşem asistlerden sonra sakatlanması, bir nazar olarak görebiliriz. BARAN GÖKTAŞ'ın bileğinin dönmesi ile TİMSAHLAR TAKIMI sahada son 15 dakikayı 1 kişi eksik devam etti. Ama UTKU AYAZ AKÇA'nın güzel oyununa, sahanın MESSİ lakaplı oyuncusu ARŞİA MEHNİ ve sürpriz çıkış yapan KEREM ÜSTER eşlik etti. Fakat bu performans, gol bulmaları için yeterli olmadı. Çünkü; uyuyan kaplan uyanmıştı.

UMUT EFE OK 50.dakikada 7-3 yaptı. UTKU AYAZ AKÇA muhteşem bir gol ile cevap versede, FURKAN ÖZAYDIN'ın santradan yolladığı bomba  ve 1 dakika sonra KUZEY EFE TOSUN'un harika golü ile skor bir anda 8-5 oldu. CANER AYDOS'un kendi takım arkadaşı KEREM ÜSTER'i sakatlaması oyunun temposunu düşürmedi ama zaman yetmeyince, KAPLANLAR TAKIMI skora ortak olamadı ve maçın hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın son düdüğü ile, KLASS LİG 18.ALL STAR mücadelesini 8-5'lik skor ile BARAN GÖKTAŞ'ın kaptanlığında, ARŞİA MEHNİ'nin fantastik futbolu ile TİMSAHLAR TAKIMI kazandı. KAPLANLAR TAKIMI'nda, SELÇUK ÇELEBİ'nin maç eksiği belli olurken, ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU ve DOĞUKAN ERGÜL'ü geçemeyen KAPLANLAR TAKIMI, sahadan mağlubiyet ile ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. 

18.ALL STAR EN'LERİ
********************
Maçın Kalecisi: CANER AYDOS
Maçın Stoperi: DOĞUKAN ERGÜL
Maçın Orta sahası: BARAN GÖKTAŞ
Maçın Forveti: EREN YILMAZ
Maçın Oyuncusu: UTKU AYAZ AKÇA
Maçın Golü: UMUT EFE OK
Maçın Ronaldo'su: KUZEY EFE TOSUN
Maçın Messi'si: ARŞİA MEHNİ
Maçın Centilmeni: ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU
Maçın En Hırslısı: SELÇUK ÇELEBİ
Maçın Sürpriz çıkışı: KEREM ÜSTER
*******************

Üst