CAGE FC & BİRAZ HIRS FC

CAGE FC & BİRAZ HIRS FC

CAGE FC 10-1 BİRAZ HIRS FC
Maç Kadrosu
AHMET CEYHUN KAYADELEN CANER AYDOS
DENİZ SEFER GÖKHAN ÖZGEN
CEYHUN KESİM MEHMET EFE ÇAKAR
ONUR BIÇAK BURAK KEMAL KILIÇCI
EMRE ÇAMCI KEREM KORZAY
AYKUT AKATAY EMİR ATABEY
ZİYA ÇELİK KEREM ÜSTER
Maçın İçinden
EMRE ÇAMCI (Gol) 10'
EMRE ÇAMCI (Gol) 14'
AHMET CEYHUN KAYADELEN (Sarı Kart) 15'
22' (Sarı Kart) CANER AYDOS
AYKUT AKATAY (Gol) 26'
EMRE ÇAMCI (Gol) 29'
CEYHUN KESİM (Sarı Kart) 35'
EMRE ÇAMCI (Gol) 41'
EMRE ÇAMCI (Gol) 42'
EMRE ÇAMCI (Gol) 44'
AYKUT AKATAY (Gol) 45'
ONUR BIÇAK (Gol) 46'
EMRE ÇAMCI (Gol) 51'
52' (Gol) KEREM ÜSTER

CAGE FC & BİRAZ HIRS FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 19.hafta ilk mücadelesi, CAGE FC & BİRAZ HIRS FC arasında oynandı. Maçın hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadele, iki takımında bol pozisyon bulduğu bir maça sahne oldu. Kalesinde inanılmaz derecede çok pozisyon görse de, kurtardıkları takımının puan almasına yeterli olmayan CANER AYDOS, maçın kalecisi secilmenin gururunu çok fazla yaşayamadı. İlk 10 dakikasında gol sesi çıkmayan mücadele de, perdeyi penaltıdan attığı gol ile EMRE ÇAMCI açtı. 14.dakikada da bir gol atarak devre arasına 2-0'lık üstünlüğü takımına getirdi.

İkinci yarıda ne olduysa, rüzgar tersine döndü ve BİRAZ HIRS FC takımının sistemi ters tepmeye başladı. Kaptan KEREM ÜSTER'in çok koştuğu, KEREM KORZAY'ın iyi slalomlar yaptığı mücadelede, AYKUT AKATAY ve EMRE ikilisini durdurmak mümkün olmayınca, yeterince kurtarış yapan CANER AYDOS'da konsantrasyonunu kaybetti. 26.dakikada AYKUT AKATAY, 29.dakikada EMRE ÇAMCI ile skor bir anda 4-0 oldu. Bu dakikadan itibaren, iki takımda sadece hücum düşündü. Ama bitime 10 dakika kalana kadar iki takımda gol bulamadı. Uyumlu futbolu ile tanınan CAGE FC takımı bu mücadele içinde çok fazla itirazlarda bulundu ve çok fazla hakem ile konuşmaya başladı. Bu davranış maçın pozitif görüntüsünü de negatife çevirmeye başladı. 

Oyun devam ederken, AYKUT AKATAY, EMRE ÇAMCI, KEREM ÜSTER, EFE ÇAKAR, DENİZ SEFER ritmini bozmadan devam etti. 40.dakikadan sonra goller peş peşe gelmeye başladı. Ama göllerin çoğunluğunu atan CAGE FC takımı maçı kısa sürede kopartmasını bildi ve rakibine şöyle bir not ulaştırdı. "Geleneksel bir kadro yakalarsanız, galibiyetler gelenek haline gelir" bu notu alan kaptan KEREM ÜSTER, artık sabit kadroyu PLAY-OFF'lara kadar oluşturmaya çalışacak. Akan oyunda, 41, 42, 44 ve 51.dakikada attığı goller ile yine maçın yıldızı olan EMRE ÇAMCI'ya, 46.dakikada ONUR BIÇAK ve 45.dakikada AYKUT AKATAY eşlik etti. Son sözü ise 52.dakikada KEREM KORZAY söyleyerek, son düdük çaldığında 10-1'lik skoru tayin etti. Verdiği kesin kararlar ile adından söz ettiren hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ, kimsenin kendisini etki altına almasına izin vermedi. Kaleci CANER AYDOS, yediği 10 gole rağmen, çıkarttığı 100'de 100'lük pozisyonlardan dolayı maçın kalecisi seçildi.

Üst