SINAVLI FC & SUARE FC

SINAVLI FC & SUARE FC

SINAVLI FC 0-2 SUARE FC
Maç Kadrosu
ARDA KURTTEKİN KEREM ÜSTER
YİĞİT ÖZDEMİR BATU ERER
DOĞUKAN ERGÜL ÖMER ASAF TAYGÜN
BERAT TUNA OKUMUŞ RECEP EMRAH GEZDİREN
MİRAÇ TONBUL EMİR OSMAN ÖZDEMİR
UTKU AYAZ AKÇA ULAŞ YALDIZ
ARŞİA MEHNİ ONUR CAN ÇEVİK
FURKAN ÖZAYDIN ÖMER ERİKÇİ
KUZEY EFE TOSUN BORA YİĞİT
Maçın İçinden
7' (Gol) BORA YİĞİT
ARŞİA MEHNİ (Sarı Kart) 10'
14' (Gol) BORA YİĞİT
YİĞİT ÖZDEMİR (Sarı Kart) 31'
31' (Sarı Kart) ONUR CAN ÇEVİK

SINAVLI FC & SUARE FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 20.hafta mücadelesinde, SINAVLI FC & SUARE FC karşı karşıya geldi. Maçın hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın 20 dakika rötarlı başlattığı mücadele, SINAVLI FC takımının sahaya kabul edilemez bahane ile 20 dakika geç gelmesi ile gerildi. Ve iki takımında futboldan çok çenelerinin çalıştığı mücadele oldu. İlk yarıda iki takımda biraz futbol oynar gibi oldu ama ortada bir oyun yoktu. Fakat, kaleci KEREM ÜSTER ve defans oyuncusu alman tankı RECEP EMRAH GEZDİREN'in kaliteli futbolu ile sahada biraz olsun spor yapıldığına dair kanıtlar sunabildik. 7.dakikada BORA YİĞİT kornerden gelen topa vurduğu kafa ile takımını 0-1 öne geçirdi. 14.dakikada kazanılan frikiği de ağlara gönderen BORA YİĞİT kendisinin ve takımının 2.golünü atarak skoru 0-2'ye taşıdı. Saha içerisinde MİRAÇ TONBUL ve BERAT TUNA OKUMUŞ'da güzel futbolunu devam ettirirken, ÖMER ERİKÇİ için söylenecek bir cümle bulmakta zorluk çekiyoruz. Çünkü; öyle harika bir futbolcu ki, yetenekleri için şiir kitabı yazılır. ULAŞ YALDIZ yine sade ve gösterişsiz futbolu ile tam bir takım oyuncusu olduğunu gösterirken, ilk yarının son düdüğü çaldığında tabelada 0-2'lik SUARE FC üstünlüğü vardı.

İkinci yarıda skoru korumaya yönelik oyunu ile dikkat çeken SUARE FC takımında öne çıkan oyuncular kaleci KEREM ÜSTER, alman tankı RECEP EMRAH GEZDİREN, saf yetenek ÖMER ERİKÇİ ve kaliteli ayak ULAŞ YALDIZ oldu. SINAVLI FC takımında ise, ayakta kalan MİRAÇ TONBUL ve BERAT TUNA OKUMUŞ dışında göze çarpan kimse olmadı. Özellikle, mağlup durumdayken kazanılan penaltıyı çok yüksekten dışarıya gönderen DOĞUKAN ERGÜL, kötü oyunu ile saç baş yoldurdu. Sanırım aldığı özel dersler yaramadı. KUZEY EFE TOSUN ise ilk haftaları aratmaya başladı. Çünkü, son 5-6 haftadır sürekli hakemden faul almaya çalışıyor. Faul almadıkça itirazları çoğalıyor. Ve bir kaptandan çok, sorun çıkartan oyuncu profili oluşturuyor. YİĞİT ÖZDEMİR yine bildiğiniz gibi. Kart girmeden ve sorun çıkartmadan duramıyor. 

Bugün maçın analizi yerine futbolcuları yazmak durumunda kaldık. SUARE FC takımında, BATU ERER, ONUR CAN ÇEVİK, ARİF POLAT ÇELİK, BORA YİĞİT, hem ligin ahengini bozuyor. Hemde davranışları ile büyüklerine saygısızlık konusunda inanılmaz kötü huyları var. Herkesin tepkisini çeken davranışları ve eğitim eksikliği hem ligimize zarar veriyor, hemde kendilerine zarar veriyor. SINAVLI FC takımında ise, bu maçta takıma yeni katılan isimlerin negatif davranışları ligimize hiç yakışmayan görseller oluşturdu.

Son düdük çaldığında, ilk yarının skoru ile maçın tamamlandığını gördük. 0-2'lik skora rağmen, iki takımda kötü futbolu ve disiplinsiz davranışları ile tepki çekti. Ama KEREM ÜSTER, RECEP EMRAH GEZDİREN, ULAŞ YALDIZ, ÖMER ERİKÇİ, MİRAÇ TONBUL ve BERAT TUNA OKUMUŞ örnek davranışları ile bizlere umut aşıladılar.

Üst