ÖRNEK CİTY & BLİTZ FC

ÖRNEK CİTY & BLİTZ FC

ÖRNEK CİTY 21-0 BLİTZ FC
Maç Kadrosu
RAMAZAN TAMER DORUK KABAOĞLU
ERSİN DEMİREL EMİR GÜNER
ABDULBAKİ DARENDELİ KAYRA ALP ANIL
BATUHAN BEKÇİ TEOMAN VELİBEYOĞLU
MURAT DEMİREL EMRE ARSLAN
MURAT YAYLA BARTU İLKBAY
YUNUS AKYÜZ BAŞAR HACIMUSTAFAOĞLU
FATİH ARSLAN SELİM ÖZEL
MESUT KARADAŞ MERT AY
Maçın İçinden
MURAT YAYLA (Gol) 4'
ABDULBAKİ DARENDELİ (Gol) 10'
FATİH ARSLAN (Gol) 12'
MESUT KARADAŞ (Gol) 14'
FATİH ARSLAN (Gol) 16'
MESUT KARADAŞ (Gol) 18'
ERSİN DEMİREL (Sarı Kart) 20'
24' (Sarı Kart) KAYRA ALP ANIL
MESUT KARADAŞ (Gol) 30'
MESUT KARADAŞ (Gol) 32'
MESUT KARADAŞ (Gol) 35'
MURAT YAYLA (Sarı Kart) 37'
MESUT KARADAŞ (Gol) 38'
ERSİN DEMİREL (Gol) 39'
ABDULBAKİ DARENDELİ (Gol) 39'
MESUT KARADAŞ (Gol) 40'
MESUT KARADAŞ (Gol) 41'
FATİH ARSLAN (Gol) 42'
MESUT KARADAŞ (Gol) 43'
MESUT KARADAŞ (Gol) 46'
46' (Sarı Kart) EMRE ARSLAN
MESUT KARADAŞ (Gol) 47'
YUNUS AKYÜZ (Gol) 49'
FATİH ARSLAN (Gol) 50'
MESUT KARADAŞ (Gol) 52'

ÖRNEK CİTY & BLİTZ FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 21.hafta inanılmaz bir mücadeleye sahne oldu. Futbol severler, 21.hafta da, saat 21:00'de, 21-0'lık skoru konuşuyor. Lige inanılmaz kötü giriş yapan ÖRNEK CİTY takımı, takımı tasfiye edip yeni transferler ile takımı güçlendirdikten sonra tutulamaz bir hale geldi ki, önüne gelene 5-8-11 atmaya alıştılar. Fakat 21.haftada iş çığrından çıkmış olacak ki, canlı yayında maçı izleyenler ve tribünden maçı takip edenler gözlerine inanamadı. Maçın son düdüğü çaldığında, tabelada 21-0'lık ÖRNEK CİTY galibiyeti ve KLASS LİG tarihine geçen inanılmaz MESUT KARADAŞ performansı vardı. BLİTZ FC takımı ise, uzun zaman sonra KLASS LİG'e dönüşü facia ile sonuçlandı. Tamamen centilmen ve ahlaklı futbolculardan kurulu BLİTZ FC takımı, uzun zaman maç yapmamanın verdiği form düşüklüğü ve kondisyon eksikliği, henüz ilk maçta kendisini bariz belli etti. Fakat maçın ilk yarısı hiç de fena değillerdi. Çünkü; İlk yarısı 6-0 sonuçlanan mücadelede BLİTZ FC takımından bir aksiyon bekleniyordu. Kaptan KAYRA ALP ANIL ve arkadaşları aslında hiç de fena oynamıyorlardı. Ama karşılarında, ligin en güçlü ve en sistematik oynayan takımı vardı. En ufak bir hatayı affetmeyen ve bunu hemen skora yansıtmaya çalışan domine bir ekip vardı. Kaleci DORUK KABAOĞLU belki de hayatının en dramatik ama en keyifli maçlarından birini oynadı. 

Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadele, 4.dakikada MURAT YAYLA'nın güzel golü ile 1-0 oldu. Bu dakikadan itibaren iki tarafta pozisyonlar buldu. BAŞAR HACIMUSTAFA OĞLU ve EMRE ARSLAN ile tempoyu yakalamaya çalışan BLİTZ FC takımı 10.dakikada ABDULBAKİ DARENDELİ estetik bir gol ile takımına 2-0'ı getirdi. Ama ne olduysa bu anda oldu. FATİH ARSLAN & MESUT KARADAŞ iş birliği ile 12, 14, 16 ve 18.dakikalarda skor 6-0 oldu. YUNUS AKYÜZ'ün asistler ile maça damga vurduğu akşamda, EMRE ARSLAN şanssızlık eseri kendi kalesine gol attı. Ama kesinlikle moral bozukluğu olmadı ve olmamalıydı zaten. Çünkü; iki takımda güzel futbolunu sahaya yansıtırken, tribünlerde maçı takip edenler keyif alıyordu. BARTU İLKBAY ve TEOMAN VELİBEYOĞLU'nun boş alan yaratarak oynaması, aslında BLİTZ FC takımına pozisyon zenginliği katıyordu. Fakat ileride dengesiz bir çoğalma sebebi ile istedikleri oyun varyasyonunu sahaya yansıtamıyorlardı. Bu sebep ile ilk yarının son düdüğü çaldığında 6-0'lık skor ÖRNEK CİTY lehine duruyordu.

İkinci yarıda roller biraz daha değişti. MERT AY, SELİM ÖZEL, BAŞAR HACIMUSTAFAOĞLU, BARTU İLKBAY ve EMRE ARSLAN ileriye çıktı. orta alan ve defans bloğu açık vermeye başladı. BLİTZ FC takımında resmen sistem çöktü. DORUK KABAOĞLU resmen yalnız adamı oynadı. Tek başına rakip hücumlar ile baş başa kaldı. Oysaki sistemsiz ileriye çıkmak, takımı uçurumdan atmak gibi bir şeydir. EMİR GÜNER ve TEOMAN VELİBEYOĞLU geride yalnız ve çaresiz kalınca, KAYRA ALP ANIL'da ileriye çıkarak, en azından güçlü ÖRNEK CİTY takımına bir gol atıp, maçı boş geçmek istemediler. ÖRNEK CİTY cephesinde ise durum çok farklıydı. Skor ne olursa olsun, asla disiplinden ve sistemden taviz vermiyorlardı. İkinci yarıda bunun meyvalarını topladılar. 30 ve 32.dakikalarda MESUT KARADAŞ 3'e birleri fırsata çevirip peş peşe gollerini attı. Peşinden ABDULBAKİ DARENDELİ 34.dakikada skoru 9-0'a getirdi ama ÖRNEK CİTY durmak istemiyordu. Gol krallığına oynayan MESUT KARADAŞ ve asist krallığında zirveye çıkmak isteyen YUNUS AKYÜZ inanılmaz performans ile tribünlerin başını döndürüyordu. MURAT YAYLA ve ERSİN DEMİREL'in klasikleşen sarı kart görme huyları bu maç ile devam etti. MURAT DEMİREL'in defans bloğunda tek başına çalışması alkışlanacak bir durumdu. 35.ve 38.dakikalarda MESUT KARADAŞ 2 gol daha atarak takımını 11-0'lık şaşalı skora ulaşturdu ve YUNUS AKYÜZ'ün asistleri ile de maçtaki 6.golünü ağlara göndermiş oldu. Tamamen centilmenlik havasında geçen mücadele de, BLİTZ FC takımı da sık sık atağa çıktı ama, orta alanda 8 ve 10 numara pozisyonlarında  oynayan kimse olmayınca final pasları sonuçsuz kaldı. Nitekim kaptırılan toplarda, 3'e 1 ve 4'e 1 yakalandılar. sonuç ise hüsran oldu. 39.dakikada ERSİN DEMİREL harika bir gole imza attı. 40.ve 41.dakikalarda MESUT KARADAŞ yine sahneye çıktı ve takımına 14-0'ı getiren golleri DORUK KABAOĞLU'un koruduğu kaleye yolladı. 42.dakikada FATİH ARSLAN forvet oyuncusu olduğunu hatırladı ve maçtaki 3.golünü filelere yollarken, 43. 46. ve 47.dakikalarda MESUT KARADAŞ yine sahneye çıktı ve bu sezonun gol kralı ben olacağım dercesine skoru 19-0'a taşırken, kendisinin de 11.golünü filelere göndererek bir rekora imza attı. 49.dakikada YUNUS AKYÜZ konuştu. O kadar asist yaptıysam, bir gol atmayı hak ettim dercesine, kendisine yakışan bir gol atmayı başardı. 50.dakikada FATİH ARSLAN kendisinin 4.golünü takımının ise 20.golünü ağlara gönderdi. Ama yine son sözü kaptan MESUT KARADAŞ söyledi ve 52.dakikada yani son saniyede, kaleci DORUK KABAOĞLU'na takımının 21. golünü, kendisinin 12. golünü atarak, sahadan KLASS LİG tarihine geçecek bir skor olan 21-0'ı getirdi. Son düdük çaldığında ise, iki takımda birbirini tebrik ederek sahadan ayrılarak, ligimizin centilmenliğine büyük örnek teşkil ettiler.

Üst