SINAVLI FC & ERENKÖY UNİTED

SINAVLI FC & ERENKÖY UNİTED

SINAVLI FC 18-5 ERENKÖY UNİTED
Maç Kadrosu
ARDA KURTTEKİN CANER AYDOS
DOĞUKAN ERGÜL ATAĞ NUTKU YANIK
OZAN BAYRAKTAR GÖKTUĞ KARAKUZU
EMRAH ERBEYİ RECEP EMRAH GEZDİREN
UTKU AYAZ AKÇA KAAN MEMİŞ YAZICI
MUHAMMET ALİ ANIK DEMİR BAŞTANOĞLU
TOPRAK ÇELEBİ AHMET ŞİŞMAN
MEHMET TOPRAK KUMACI ANIL AKYÜZ
UMUT EFE OK BORA DENİZ
MİRAÇ TONBUL
Maçın İçinden
2' (Gol) BORA DENİZ
MUHAMMET ALİ ANIK (Gol) 8'
10' (Gol) DEMİR BAŞTANOĞLU
UTKU AYAZ AKÇA (Gol) 26'
UMUT EFE OK (Gol) 28'
30' (Gol) AHMET ŞİŞMAN
MUHAMMET ALİ ANIK (Gol) 33'
MEHMET TOPRAK KUMACI (Sarı Kart) 34'
MEHMET TOPRAK KUMACI (Gol) 44'
UTKU AYAZ AKÇA (Sarı Kart) 46'
49' (Gol) AHMET ŞİŞMAN
MEHMET TOPRAK KUMACI (Gol) 51'
UMUT EFE OK (Gol) 58'
UMUT EFE OK (Gol) 61'
DOĞUKAN ERGÜL (Sarı Kart) 62'
DOĞUKAN ERGÜL (Gol) 64'
64' (Sarı Kart) CANER AYDOS
UMUT EFE OK (Gol) 65'
68' (Gol) BORA DENİZ
EMRAH ERBEYİ (Gol) 70'
MEHMET TOPRAK KUMACI (Gol) 73'
MEHMET TOPRAK KUMACI (Gol) 74'
UTKU AYAZ AKÇA (Gol) 75'
UMUT EFE OK (Gol) 78'
MEHMET TOPRAK KUMACI (Gol) 80'
MİRAÇ TONBUL (Gol) 82'
UMUT EFE OK (Gol) 84'
EMRAH ERBEYİ (Sarı Kart) 86'

SINAVLI FC & ERENKÖY UNİTED Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 22.hafta mücadelesinde, SINAVLI FC & ERENKÖY UNİTED karşı karşıya geldi. Bir yandan zirve yolunda emin adımlar ile yürümeye devam etmek isteyen SINAVLI FC, diger tarafta ise tatilden yorgun dönen ERENKÖY UNİTED. İki takımın da ilk ve tek hedefi 3 puan alıp, üst sıralara doğru çıkışı sürdürmek. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadele de, iki takımında kaptanları, müthiş bir özveri örneği gösterdiler. SINAVLI FC takımının son dönemlerde yaptığı transferler iyi sonuçlar getirirken, tatil dönüşü rotasyonlu ve dağınık kadro ile sahaya çıkan DEMİR BAŞTANOĞLU önderliğinde ki ERENKÖY UNİTED ne yapacağını bilemez durumdaydı. DOĞUKAN ERGÜL'lü, UTKU AYAZ AKÇA'lı, UMUT EFE OK'lu kadrosu ile gözleri kamaştıran SINAVLI FC takımı, CANER AYDOS'lu, RECEP EMRAH GEZDİREN'li, DEMİR BAŞTANOĞLU'lu kadrosuna karşı neler yapabileceğini göstermek istiyordu. Henüz 2.dakikada BORA DENİZ ile 0-1 öne geçen ERENKÖY UNİTED takımına cevap gecikmedi ve 8.dakikada MUHAMMET ALİ ANIK'ın golü ile beraberlik geldi. Ama, ligin yıldızlarından DEMİR BAŞTANOĞLU 10.dakikada skoru 1-2'ye getiren harika slalom golünü ARDA KURTTEKİN'in koruduğu kaleye attı. Bu dakikadan itibaren oyun tam bir taktik savaşına dönüştü. Uzun bir süre boyunca iki takımda yol bulamadı ve iki takımda işi sıkı tutmaya başladı. 26.dakikada UTKU AYAZ AKÇA ile skoru 2-2'ye getiren SINAVLI FC takımı 28.dakikada golcüsü UMUT EFE OK'un golü ile 3-2'ye getiren golü ağlara gönderdi. Buna rağmen sahanın kahramanlarından CANER AYDOS inanılmaz kurtarışlar ile gözlerimizin pasını silmeyi başardı. Bu maç için anlatılacak o kadar önemli detaylar var ki, kaçan penaltılar, direkten dönen toplar, frikikler, itirazlar ve mükemmel oyuna rağmen ERENKÖY UNİTED takımının sürekli geride kalması, bir çok yorumların ortaya çıkmasına sebep oldu.

30.dakikada AHMET ŞİŞMAN takımına 3-3'lük beraberliği getiren golü getirse de, 33.dakikada MUHAMMET ALİ ANIK'ın golü ile skor yine SINAVLI FC lehine 4-3 oldu ve iki takımda inanılmaz performansı sahaya yansıtarak pozitif futbolun örneklerini sergilemeye devam ettiler. İlk yarının son dakikalarında SINAVLI FC takımı yine bir penaltı kazandı ve yine CANER AYDOS'un inanılmaz yeteneği ve harika kurtarışı ile takımını maçın içinde tutmayı başardı. 40.dakikada hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın düdüğü ile ilk yarı 4-3 SINAVLI FC takımının üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıda 44.dakikada hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ bir kez daha penaltı noktasını gösterdi ve topun başına geçen MUHAMMET ALİ ANIK, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek maçtaki 5.penaltı da ilk gölü bulmayı başardı ve skoru da 5-3'e getirdi. 49.dakikada AHMET ŞİŞMAN harika bir gol ile skoru bir anda 5-4'e getirip, oyunda bizde varız dedi. Defans bloğunda ATAĞ NUTKU YANIK, GÖKTUĞ KARAKUZU ve RECEP EMRAH GEZDİREN ile güzel bir hat oluştursalar da, bir süre sonra büyü bozuldu ve ERENKÖY UNİTED takımı kalesinde peş peşe goller görmeye başladı. Buna rağmen CANER AYDOS bir kahraman gibi mücadele etti. Ama DEMİR BAŞTANOĞLU ilk yarıdaki oyununu aratır oldu. KAAN MEMİŞ YAZICI henüz tatilden dönememiş gibi sahadaydı. MEHMET TOPRAK KUMACI 51.dakikada 6-4'lük skoru gösteren golü ağlara gönderirken, ERENKÖY UNİTED takımında bir sistem boşluğu oluştu ve inanılmaz hatalar ortaya çıkmaya başladı. SINAVLI FC takımı, 58, 61 ve 65.dakikalarda UMUT EFE OK, 64.dakikada DOĞUKAN ERGÜL ile skoru bir anda 10-4'e getirdi. Ve bu dakikalarda ERENKÖY UNİTED bir penaltı daha kaçırdı. KLASS LİG tarihine geçen bir penaltı kazanma rekoru ve penaltı kaçırma rekoru, maça ayrı bir hava kattı. ANIL AKYÜZ'ün iyi niyetli mücadelesine rağmen BORA DENİZ gibi oda etkisini bir süre sonra yitirdi. Ama RECEP EMRAH GEZDİREN son dakikaya kadar pes etmeyeceğinin sinyalini vermişti. 68.dakikada BORA DENİZ mükemmel bir gol atarak 10-5'lik skoru tabelaya yazdırdı. Ama fırtına dinmiş olacak ki, bu dakikadan sonra SINAVLI FC takımı oyuna ağırlığını koyup tempoyu kendilerine göre ayarlamaya başladılar. 70.dakikada EMRAH ERBEYİ bir yıldız gibi parlayarak attığı gol ile skoru 11-5 yaptı. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın bitime 15 dakika kala, Yedek kulübesinde takımını yöneten KUZEY EFE TOSUN'a kırmızı kart göstermesi ile SINAVLI FC takımı şaşkına döndü. 73 ve 74.dakikalarda MEHMET TOPRAK KUMACI peş peşe goller ile ERENKÖY UNİTED defans bloğunu şaşkına çevirdi. 75.dakikada UTKU AYAZ AKÇA mükemmel bir gol atarak 14-5'lik tarihi farkı getiren skoru yakalamalarını sağladı. 78.dakikada UMUT EFE OK bir kez daha sahneye çıktı ve 15-5'lik fantastik bir skoru tabelaya yazdırdı. 80.dakikada MEHMET TOPRAK KUMACI maçtaki 5.golünü atarak bir yıldıza dönüştü. 82.dakikada MİRAÇ TONBUL bende varım dercesine 17-5'lik skorun yakalanmasını sağlarken, 84.dakikada UMUT EFE OK kendisinin 6.golünü, takımının ise 18.golünü ağlara gönderirken tabelada da 18-5'lik unutulmaz bir skorun yazmasını sağladı. Maçın bitimi ile birlikte, SINAVLI FC takımı hem zirveye emin adımlar ile yürümeye devam etti, hemde averajını düzeltmeyi başardı. ERENKÖY UNİTED takımı ise bu mağlubiyet ile birlikte, takımdaki eksiklikleri görüp, haftaya neler yapabileceklerinin planlarını yapmaya başladılar.

Üst