CİGORENTİNA & CENTİLMENLER SK

CİGORENTİNA & CENTİLMENLER SK

CİGORENTİNA 3-0 CENTİLMENLER SK
Maç Kadrosu
RAMAZAN TAMER EYMEN DERMAN
EFEHAN FİDAN ÖMER ARAS PATLAR
CAN GÖRGÜN ERKAN CAN AKÇAOĞLU
ÇAĞATAY EFE TATAR ÖMER YAĞIZ ATEŞ
TUĞBERK ÖZER ARDA DERMAN
EREN YİĞİT İSMET ATAKAN ÖNCEL
MUSTAFA MERT KUKA ONUR SERİM
TANBEY ASLAN CEM TATLIER
ALP ÖZER DENİZ BERAT AYDIN
Maçın İçinden
5' (Gol) ARDA DERMAN
13' (Sarı Kart) EYMEN DERMAN
29' (Sarı Kart) ARDA DERMAN
40' (Gol) CEM TATLIER
CAN GÖRGÜN (Gol) 42'
CAN GÖRGÜN (Sarı Kart) 42'
44' (Sarı Kart) ONUR SERİM
49' (Gol) ARDA DERMAN

CİGORENTİNA & CENTİLMENLER SK Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 22.hafta kapanış mücadelesinde, CİGORENTİNA & CENTİLMENLER SK karşı karşıya geldi. İki takımda sezona geç giriş yapmanın verdiği handikap ile mücadele etti. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın bütün uyarılarını bitirmesinden sonra başlayan mücadelede, ilk gol 5.dakikada ARDA DERMAN'ın ayağından geldi. CENTİLMENLER FC 0-1'lik skoru yakalamıştı. Bu dakikadan sonra maçın bol gollü geçeceği tahmin edilirken, tam tersi oldu ve iki takımda inanılmaz sistemli bir oyun ile sahadaki oyununu devam ettirerek birbirlerine güç gösterisi yaptılar. Bir tarafta ALP ÖZER ile rakip kaleyi yoklayan CİGORENTİNA takımı, diğer tarafta ise DENİZ BERAT AYDIN ve CEM TATLIER ile rakip kaleyi albuka altına alan CENTİLMENLER FC takımı vardı. Oyunun genelinin 2.bölgede geçmesi, gol bölgelerinde etkisizleşmeye sebep oldu. İlk yarısı 0-1 sonuçlandı.

İkinci yarı, iki takım içinde çok iyi başladı ama oyun biraz sertleşmeye de başladı. Bir tarafta CAN GÖRGÜN'ün sert müdahaleleri, diğer tarafta ÖMER YAĞIZ ATEŞ'ın kasıtlı ve kötü niyetli davranışları maçı germeye başladı. Maç tam bir meydan savaşı halinde ilerliyoru. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ ise iki takımı da sürekli uyarıyor ve sakin tutmaya çalışıyordu. KLASS LİG'e yakışmayan bir görüntü içerisinde ilerleyen mücadelede, muhtemelen iki takımdan biri ömür boyu diskalifiye edilecekti. 5.dakikadaki golden sonra, maçın son 10 dakikasına kadar başka gol olmadı. Ama ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. 40.dakikada CEM TATLIER'in golü fitili ateşlemiş gibiydi ve abartı sevinçleri tepkilere neden oldu. 42.dakikada CAN GÖRGÜN'ün golü ise aksiyonun daha da artmasına sebep oldu. Şimdi skor 1-2 olmuştu. Son dakikaya kadar iki takımda gol arıyor, iki takımda aksiyon ve agresifliği yansıtarak maçı geriyordu. Nitekim gol son dakikada geldi ve 49.dakikada ARDA DERMAN takımını 1-3'lük skora taşıyan golü ağlara gönderdi.

Bu golden sonra ortam gerildi ve CENTİLMENLER FC takımı tamamen çirkinleşti. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ ise, bazı futbolcuları tekme tokat sahadan dışarıya sürükledi. CENTİLMENLER FC takımına gerekli dersin de verildiğini belirterek, bir daha ömür boyu, KLASS LİG'e adım atmalarının yasak olduğunu belirtti. Ve maçın bitiş düdüğünü de çalarak 1-3'lük skorun tayin edilmeyeceğini belirtti. Maçın 3-0 (hükmen) CİGORENTİNA lehine sonuçlandığını ve CENTİLMENLER SK takımının ligden ihraç edildiğinin raporunu da maçın hemen ardından belirtmiştir.

Üst